RO | RU

Povestea noastră

DESPRE NOI

Origin este reprezentantul oficial pe piața din Republica Moldova al mai multor mărci comerciale cu renume internațional.

Istoria noastră a început acum mai bine de 20 ani, odată cu deschiderea primului magazin GEOX în Republica Moldova. Interacțiunea cu acest brand ne-a inspirat. Am făcut o pasiune pentru tot ce înseamnă calitativ, confortabil, inovativ şi stilat.  

De atunci, ne-am extins considerabil. În prezent, din portofoliul nostru fac parte brandurile GEOX, Clarks, Skechers, PRIMIGI, Birkenstock și Igi&Co. Suntem determinați să completăm această listă și cu alte mărci care corespund valorilor noastre.

Suntem într-un continuu proces de creștere. Ne propunem să devenim cea mai mare rețea de magazine de încălțăminte din Republica Moldova, sub umbrela căreia să se regăsească cel mai mare număr de branduri celebre, cunoscute la nivel internațional drept mărci cu produse stilate și de calitate înaltă.

Produsele importate de Origin sunt vândute în 6 magazine din Chișinău, amenajate conform standardelor stabilite de brandurile pe care le reprezentăm. Totodată, punem la dispoziția clienților platforma online origin.md, unde cetățenii din orice colț al țării pot vedea colecțiile Origin și pot comanda produsele dorite. Este un website modern, creat astfel încât să poată fi utilizat ușor și rapid.

 

MISIUNEA NOASTRĂ


În procesul de creştere avem mereu în vizor cetăţeanul nostru. Prin brandurile pe care le aducem în ţară, noi, de fapt, ne propunem să aducem mai aproape de oamenii din Republica Moldova încălțăminte calitativă, confortabilă, stilată, realizată conform celor mai noi tehnologii din domeniu.

 

VALORILE NOASTRE

  1. Calitatea produsului și popularitatea brandului.

Acestea sunt principalele criterii de care ne ghidăm atunci când alegem mărcile internaționale pe care le introducem în rețeaua noastră. Lucrăm direct cu producătorii internaționali, astfel, suntem siguri că pe rafturile magazinelor noastre ajung doar produse originale, de calitate.

  1. Alegem cu mare atenție membrii echipei.

Din echipa noastră ajung să facă parte oameni cu o atitudine pozitivă, care știu să muncească în echipă și care nu obosesc să-și facă munca profesionist și cu plăcere, zi de zi.

  1. “Pînă a deschide un magazin, învață să zâmbești” - citat chinezesc cu care rezonăm 100%.

Credem în puterea zâmbetului şi în starea de bine pe care o poate genera. Iată de ce, în echipa noastră ajung doar persoane care zâmbesc des, indiferent de vremea de afară.

  1. Consultăm cu profesionalism, răbdare și bunăvoință fiecare client.

Suntem atenți la nevoile acestuia și dorim sincer să îl ajutăm. Colegii care nu reușesc acest lucru, sunt concediați, fără compromisuri.

  1. Starea de bine a colegilor noștri.

Suntem o echipă prietenoasă, ştim să muncim, dar şi să ne distrăm împreună. Nu rămânem indiferenţi la problemele colegilor şi suntem dispuşi să oferim înţelegere şi suport, în caz de necesitate.

  1. Toate magazinele noastre sunt amenajate conform standardelor stabilite de brandurile internaționale.

Chiar dacă atingerea acestui obiectiv presupune investiții financiare mari, magazinele noastre au mereu un aspect modern, îngrijit, cu o vitrină creativă și bine ordonată. Ne bucurăm că, prin respectarea acestor standarde înalte, mai reușim să facem un lucru frumos – aducem în orașul nostru un pic din aerul țărilor europene.

chat Tidio