RO | RU

Descopera tehnologiile

Spherica

 este creată pentru a-ți oferi o mișcare lejeră, datorită sistemului inovativ Zero Shock compus dintr-o serie de sfere ulta-moi.

ATL

Simte libertatea totală în afara casei, cu noua încălțăminte de performanță înaltă ATL. De la explorarea străzilor urbane până să faci trekking montan, textilul rezistent la apă și talpa cu ultra aderență ce absoarbe șocul sunt potrivite pentru orice aventură.

ATL image 1

AMPHIBIOX

Tehnologia impermeabilă Amphibiox nu doar păstrează picioarele uscate, ferindu-le de ploaie sau ninsoare, dar sporesc și respirabilitatea, echilibrând temperatura corpului în mod natural, ce provoacă o stare de căldură pe temperaturi reci și prospețime pe temperaturi înalte. Articolele din seria Amphibiox se deosebesc printr-un confort sporit, flexibilitatea, uscare rapidă și durabilitate. Încălțămintea Amphibiox se potrivește pe orice timp.

Aerantis

MAI MULTĂ RESPIRAȚIE ȘI FLEXIBILITATE

Aerantis™ reprezintă o evoluție a tălpii din cauciuc perforate: Geox a înlocuit talpa clasică cu perforații largi, plasă de protecție, membrană pe toată suprafața și căptușeală interioară cu buzunare de aer, ce asigură creșterea respirației piciorului. În același timp, talpa este impermeabilă, datorită membranei speciale ce protejează de apă, dar permite intrarea aerului.  Adevăratul beneficiu al acestui sistem este că Aerantis mențin piciorul uscat.

 

Nebula

reprezintă conceptul tradițional de respirabilitate, dar la un nivel mai avansat, prin înlocuirea perforațiilor obișnuite din talpă cu pungi de aer și combinându-le cu o membrană specială respirabilă.  

Descoperă toată colecția Nebula 

GORE-TEX

Este tehnologia ce protejează piciorul uscat, la baza aceste inovații stă o membrană a cărei pori permit vaporilor de apă să fie evacuați, dar previn pătrunderea particulelor de apă în interior. Așadar, membrana GORE-TEX permite piciorului să respire, menține o temperatură constantă și să rămână uscate.

GORE-TEX foto

Dăruiește un certificat cadou!

Comandă-l aici
chat Tidio